Unilääke: 20.30 (isompi annos)
Nukkumaan: noin kello 21. Nukahtaminen hankalaa. Ilta oli ollut vilkas ja venähti aika tavalla. Nukahtamiseen ei kuitenkaan kovin kauan mennyt.

Yöllä johonkin aikaan (en muista enää kelloa) M tuli viereen, mutta en ole varma, hainko hänet vaiko tuliko itse. Joka tapauksessa viime yönäkin oli huutoa ja vinkumista. Oli taas huono peitto ja huono tyyny ja paita huonosti. Yö oli kuitenkin helpompi kuin toissayö.

Aamulla lähdin töihin noin 7.40 eivätkä tytöt olleet vielä silloin heränneet. Herättyään oli vähän itkua, missä minä olen, kun en ollut heippa sanonut, mutta olivat tokeentuneet siitä melko nopeasti.

Itse olen ollut todella väsynyt. Tänään oli ensimmäinen psykologin tapaaminen. Itse juttelin sairaanhoitajan kanssa. Tämä totesi jo heti istuuduttuani, että ei ole tainnut mennä yöt kovin hyvin. Kiva, että näkyi noin päälle päin :D

Aikamoisen poikki alan olla. Elimistö on todella kovilla tällä hetkellä. Olen ollut nuhassa/yskässä jo yli kolme viikkoa. Tänään särki joka paikkaan ja oli todella epämiellyttävä olotila.