Unilääke: 19.15
Sänkyyn: noin 20. Nukahtaminen oli taas vääntöä. Peitto olo rypyssä, jalat osui sänkyn päätyyn, unilelut olivat huonosti (yhdelle ei löytynyt paikkaa ja muiden silmien piti näkyä). Lopulta onneksi nukahti (minulla meinasi palaa hattu).

Tasan kello 23 kuului ulvahdus. Jonkun aikaa siitä M alkoi itkeä. Menin hänen luokseen. Peitto oli lattialla. Oli liian kylmä. Laitoin peiton takas, mutta sekään ei ollut hyvä. Pää ei mahtunut tyynyyn. Unilelut olivat huonosti. Pyysin tulemaan viereen. Lähti mielellään (peitto, tyyny ja unilelut M vaati jättämään omaan huoneeseen). Rauhoittui viereen ja nukahti. Huokasin helpotuksesta,

Juuri, kun aloin saada unen päästä kiinni, alkoi kiukku. M osoitti sormella kaappia kohti ja sanoi jotain, mitä en ymmärtänyt. Sitten hän kyseli unilelun perään ja oli hyvin kiukkuinen. Kiukkua ei onneksi kestänyt pitkään. M nukahti. Minun taas oli vaikea saada unta. M nukkui levottomasti.

Kello 6.18 soi kello. Ensimmäinen ajatukseni oli se, että en jaksa nousta. Pakkohan se oli, kun töihin on mentävä. M heräsi samalla, vaikka olikin väsynyt (ja kiukkuinen).

Huokaus.